Bericht versturen
aboutus
lopende band

Één machine van overzichts Europese spunalce, vijf machines van de naaldstempel en één lucht-door machine

sta ons toe om hoogste kwaliteits niet-geweven jumbobroodje voor onze eigen producten en verkoop te produceren.

 

Met de goede controle van kwaliteit en levering van niet-geweven jumbobroodje, zet de groep spunlace om en de stof van de naaldstempel aan hygiëne en huishouden veegt af.  De groep bezit het meest geavanceerd afveegt machines en faciliteiten met inbegrip van stofvrije workshop.

Golden Starry Environmental Products (Shenzhen) Co., Ltd. Golden Starry Environmental Products (Shenzhen) Co., Ltd. Golden Starry Environmental Products (Shenzhen) Co., Ltd. Golden Starry Environmental Products (Shenzhen) Co., Ltd. Golden Starry Environmental Products (Shenzhen) Co., Ltd.
Europese Spunlace-Machine Nat veegt Workshop af De ultrasone Workshop van de Washandschoen Geconcentreerde Vloeistof De Machine van Parallespunlace in onze shixing fabriek
OEM / ODM

De groep is één van het grootst afveegt en de medische fabrikant van /OEM van het verbruiksgoederen Privé Etiket in Guangdong China.  Met meer dan 30 jaar geschiedenis in de markt, zijn wij als betrouwbaarste leveranciers in de markt geweest.

R & D

De Sustaintableontwikkeling is de sleutel voor de toekomst van elk bedrijf.

 

Wij hebben ernaar gestreefd om productonderzoek te doen zodat wij de markt kunnen inhalen en de nieuwe vraag van de klant ontmoeten.

 

Met het onlangs gebouwde technische centrum, zullen wij technican talenten van institues en de markten blijven huren om ons R&D-team te vergroten.

Contactgegevens